Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ
Θέλουμε να έχετε το νέο σας κομμάτι NNARI το συντομότερο δυνατό, οπότε τα είδη σε απόθεμα συνήθως αποστέλλονται 4-5 εργάσιμες ημέρες μετά την παραγγελία (ή εάν πρόκειται για προπαραγγελία, τότε την ημερομηνία που καθορίζεται στη σελίδα του προϊόντος). Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την παράδοση της παραγγελίας σας επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nnari.gr ή καλέστε στο +30 216 80 90 216 ή στο +30 6945 79 20 86

ΔΙΑΝΟΜΗ
(Μόλις αποσταλεί από το κατάστημά μας)
Ελλάδα: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Ευρώπη: 3-5 εργάσιμες ημέρες
Χρησιμοποιούμε μόνο αξιόπιστους ταχυμεταφορείς για την αποστολή των προϊόντων μας.
Προς το παρόν δεν στέλνουμε προϊόντα εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ). Ωστόσο, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συμπεριλάβουμε αποστολές παγκοσμίως.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Έχετε δικαίωμα να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εντός 2 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή υποβολής της. Σε αυτή την περίπτωση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nnari.gr.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Εάν επιθυμείτε να επιστρέψετε ένα προϊόν, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε ανταλλαγή ή πλήρη επιστροφή χρημάτων, εφόσον ζητήσετε την επιστροφή εντός 5 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου σας. Το αντικείμενό σας πρέπει στη συνέχεια να μας επιστραφεί εντός 10 εργάσιμων ημερών από τότε που ζητάτε επιστροφή.
Επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nnari.gr ή καλέστε στο +30 216 80 90 216 ή στο +30 6945 79 20 86 για να κανονίσετε την επιστροφή σας.
Όλα τα αντικείμενα πρέπει να επιστραφούν σε άριστη κατάσταση και με την αρχική συσκευασία και όλες τις ετικέτες συνημμένες. Δεν είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ανταλλαγή ή επιστροφή χρημάτων για αντικείμενα που έχουν γρατσουνιστεί, χαλάσει ή δεν είναι στην αρχική τους συσκευασία.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ
Τα χρηματικά ποσά των προϊόντων που επιστρέφονται με επιτυχία θα πιστωθούν στον αρχικό τρόπο πληρωμής. Θα λάβετε ειδοποίηση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όταν υποβληθεί σε επεξεργασία η επιστροφή σας. Για τα έξοδα αποστολής παρακαλούμε ενημερωθείτε στο τμήμα ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ. Επιτρέψτε 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα λάβουμε το προϊόν σας για την επεξεργασία της επιστροφής σας από την NNARI. Λάβετε υπόψη ότι οι επιστροφές χρημάτων ενδέχεται να χρειαστούν έως και 10 εργάσιμες ημέρες για να εμφανιστούν στον τραπεζικό σας λογαριασμό σας λόγω των διαφορετικών χρόνων επεξεργασίας μεταξύ των παρόχων πληρωμών.

ΑΛΛΑΓΕΣ
Εάν αλλάξετε ένα προϊόν και το νέο προϊόν είναι χαμηλότερου ποσού, θα σας επιστρέψουμε τη διαφορά μέσω του αρχικού σας τρόπου πληρωμής. Εάν το νέο είδος είναι υψηλότερου ποσού, θα ενημερωθείτε μέσω e-mail πώς να προχωρήσετε στην πληρωμή της διαφοράς τιμής.
Τα ανταλλασσόμενα αντικείμενα θα αποσταλούν μόνο όταν τα προϊόντα που έχουν επιστραφεί έχουν υποβληθεί σε ποιοτικό έλεγχο και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα κατά τη στιγμή της επιστροφής.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ & ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Οι επιστροφές είναι δωρεάν, μόνο σε περίπτωση ελαττωματικών ειδών. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πραγματοποιούνται με δική σας χρέωση και τα αρχικά έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται.
Κατά την επιστροφή προϊόντων, βεβαιωθείτε ότι στον αερομεταφορέα και τη συσκευασία αναγράφεται σαφώς «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ- ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΑΞΙΑ». Τυχόν φόροι θα αφαιρεθούν από την τελική επιστροφή χρημάτων.
Λάβετε υπόψη ότι η NNARI δεν μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνη σε περίπτωση απώλειας, κλοπής ή ζημιάς του επιστρεφόμενου δέματος. Τα δέματα για τα οποία λείπει η ταυτότητα του πελάτη (επώνυμο, όνομα, διεύθυνση και κωδικός επιστροφής) απορρίπτονται.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
NNARI
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΡΙΑ ΝΑΡΗ
ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ 6
11146 ΓΑΛΑΤΣΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΛΛΑΔΑ
+30 216 80 90 216 or +30 6945 79 20 86

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΑ ΕΙΔΗ & ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ
Προσφέρουμε μια δωρεάν υπηρεσία επισκευής για 6 μήνες από την ημέρα που αγοράσατε, εάν ορίσουμε ότι το πρόβλημα με το προϊόν δεν προέκυψε από κακή χρήση αλλά από σφάλμα είτε στην παραγωγή είτε σε ένα στοιχείο της διαδικασίας παραγωγής και συναρμολόγησης. Παρακαλούμε στείλτε email στο info@nnari.gr με φωτογραφίες του προϊόντος σας, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερών εικόνων της κατεστραμμένης περιοχής.
Παρακαλούμε σημειώστε: Η γενική φθορά δεν καλύπτεται από αυτήν την υπηρεσία και όλες οι δωρεάν επισκευές είναι στη διακριτική ευχέρεια της NNARI.
Εάν έχετε ένα προϊόν μας για περισσότερους από 12 μήνες που απαιτεί επισκευή, ακολουθήστε την ίδια διαδικασία. Στη συνέχεια, θα αξιολογήσουμε τις εργασίες που απαιτούνται και θα σας δώσουμε μια προσφορά και πληροφορίες σχετικά με το κόστος επισκευής και για το πώς να προχωρήσετε.
Λάβετε υπόψη ότι θα απαιτήσουμε έγκυρη απόδειξη αγοράς προτού προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε επισκευή.

ΠΡΟ-ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
Τα προϊόντα μας είναι χειροποίητα σε μικρής κλίμακας παραγωγή με σκοπό να εγγυηθούμε την καλύτερη ποιότητα. Για να είστε σίγουροι ότι θα αποκτήσετε το αγαπημένο σας κομμάτι NNARI, σας προσφέρουμε τη δυνατότητα να το αγοράσετε πριν επιστρέψει σε απόθεμα. Για να κανονίσετε τη σχετική διαδικασία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@nnari.gr ή καλέστε στο +30 216 80 90 216 ή στο +30 6945 79 20 86.
Επιπλέον, για ορισμένα προϊόντα θα υπάρχει η δυνατότητα να τα παραγγείλετε νωρίτερα από την εποχή για την οποία προορίζονται να κυκλοφορήσουν. Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες θα αναφέρονται διεξοδικά στη σελίδα του εκάστοτε προϊόντος

newsletter