Το Brand

Layer
Layer

Το Brand

Η «NNARI» ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2020 στην Αθήνα από τη Νάσια Νάρη και προσφέρει πολυτελείς χειροποίητες δημιουργίες δικού της σχεδιασμού. Πυρήνα αυτών αποτελούν οι τσάντες, που συμπληρώνονται από κομμάτια κοσμημάτων, καθώς και από άλλα αξεσουάρ.

«Ενώνοντας κουκίδες και σχήματα προκύπτουν διαδρομές που κάπου οδηγούν. Κάπως έτσι δεν είναι η ζωή; Με βήματα διαφορετικά, σε προορισμούς ασύνδετους, η δική μου Ιθάκη είναι η NNARI.

Η αγάπη για δημιουργία βρίσκει μορφή σε μια τσάντα, που αλλάζει χρώμα και σχήμα και σ’ ένα κόσμημα που κάτι συμβολίζει…

Μόδα και Τέχνη, γιατί και τα δυο με τον τρόπο τους μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα …»

Η φιλοσοφία μας

 

Στη NNARI πιστεύουμε στη δυναμική της «χειροτεχνίας», όταν συνδυάζεται με υψηλή αισθητική και επαγγελματισμό. Γι’ αυτό προσεγγίζουμε την μόδα ως τέχνη και ως τεχνική.

Μέσα από λιτές και δομημένες φόρμες, θέλουμε οι τσάντες μας, όπως και όλες οι δημιουργίες μας, να έχουν «προσωπικότητα» και να στολίζουν ανεπιτήδευτα το «φορέα» τους.

Επιδιώκουμε κάθε δημιουργία μας να χαρακτηρίζεται ως «υψηλών προδιαγραφών». Η αριστοτεχνία, η πρωτοτυπία, η διαχρονικότητα και οι ποιοτικές πρώτες ύλες είναι τα βασικά μας κριτήρια.

Γι’ αυτό χρησιμοποιούμε δέρματα και υφάσματα από Ιταλία και μεταλλικά αξεσουάρ από ευρωπαίους προμηθευτές, ενώ η κατασκευή γίνεται στην Ελλάδα από τεχνίτες με τεχνική αρτιότητα, εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία.

nnari-leather-bag
newsletter