';

Η επιχείρηση

NNARI LEATHER BAGS

Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

Η «NNARI» ιδρύθηκε το Φεβρουάριο του 2020 στην Αθήνα από τη Νάσια Νάρη και προσφέρει πολυτελείς χειροποίητες δημιουργίες δικού της σχεδιασμού. Πυρήνα αυτών αποτελούν οι τσάντες, που συμπληρώνονται από κομμάτια κοσμημάτων καθώς και από μικρά δερμάτινα είδη και άλλα αξεσουάρ.

Εκτός από το ηλεκτρονικό κατάστημα (e-shop), δημιουργήθηκε κι ένας φυσικός χώρος (Αρτέμιδος 6, Γαλάτσι), με διφυή χαρακτήρα, που αποτελεί ταυτόχρονα εργαστήριο και σημείο πώλησης των δημιουργιών της.

η φιλοσοφια μας

Στη NNARI πιστεύουμε στη δυναμική της «χειροτεχνίας», όταν αυτή συνδυάζεται με υψηλή αισθητική και επαγγελματισμό. Γι’αυτό προσεγγίζουμε τη μόδα ως τέχνη και ως τεχνική.

Μέσα από λιτές και με στητή δομή φόρμες θέλουμε οι τσάντες μας, όπως και όλες οι δημιουργίες μας, να έχουν «προσωπικότητα» και να στολίζουν ανεπιτήδευτα την καθημερινή παρουσία του «φορέα» τους.

Επιδιώκουμε κάθε δημιουργία μας να χαρακτηρίζεται ως «υψηλών προδιαγραφών. Γι’αυτό επιμένουμε στην ποιότητα, ως κριτήριο τόσο για την επιλογή των πρώτων υλών όσο και για το τελικό αποτέλεσμα κάθε κατασκευής.

Χρησιμοποιούμε δέρματα και υφάσματα από Ιταλία και μεταλλικά στοιχεία από ευρωπαίους προμηθευτές. Όλες μας οι δημιουργίες κατασκευάζονται στην Ελλάδα από τεχνίτες με τεχνική αρτιότητα, εξειδίκευση και πολύχρονη εμπειρία.

NNARI BAGS